FA-AKTÍV Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Szociális Szövetkezet
ENG HUN
PR videó
PR video
Legfrissebb hírek
Épület és udvar takarítás

Vállaljuk irodaházak, irodák, üzlethelyiségek, raktárak, társasházak, mélygarázsok, ipari parkok, épülő vagy felújítás alatt levő ingatlanok teljes körű takarítását. Szolgáltatásaink kiterjednek az építkezés közbeni takarítástól az átadás előtti nagytakarításon át a mindennapi takarításig.

 

Technológia

Technológiánkat úgy választottuk, hogy az Önök munkáját a lehető legkevésbé sem befolyásolja. Gépi eszközt csak olyan helyen alkalmazunk, ahol azt a helyzet megköveteli, ezzel is vigyázva az Önök zavartalan munkavégzésére. Részletes technológiai ismertetőnket mellékelten csatoljuk.

 

Vegyszereink/Tisztítószereink

Csakis kizárólag olyan tisztítószereket és vegyszereket alkalmazunk, amelyek rendelkeznek ÁNTSZ és OÉTI engedéllyel és minőségük és hatékonyságuk maximálisan megfelel. Minden használatban lévő vegyszerünket engedélyeztetjük és ezen tanúsítványokat csatoljuk.

 

Kapcsolattartás

Az Önök megbízásában álló csapatunk élére kinevezünk egy olyan személyt, aki folyamatosan kapcsolatot tart az Önök megbízottjával, igény szerint jelentéseket készít a munka folyamatairól és rendszeres beszámolót tart. Fő feladata a takarítási munka megszervezése, irányítása, figyelemmel kísérése garantálva ezzel a munka minőségét és hatékonyságát. Továbbá felelős a betegség vagy szabadság esetén való hiányzó személyek helyettesítéséért.  Az ajánlatunkhoz részletes árajánlatot csatolunk, mely tartalmazza a létszámot is!

 

Cégünk vállalja

  • az Önök által takarításra alkalmazott teljes személyzet átvételét és további foglalkoztatását
  • a személyzet tűz- és egészségvédelmi oktatását
  • a személyzet versenyképes fizetését és egyéb juttatásait
  • a takarító személyzet munkaruházatát és védőfelszerelését

A takarításhoz szükséges teljes gépi illetve kézi felszerelést a MegaService Europe Kft saját tulajdonából biztosítja, amely a mi beruházásunkként kerülnek felhasználásra a területen.

 

Takarító személyzet

Amint már fentebb említettük cégünk átvállalja az Önök alkalmazásában lévő takarító személyzet teljes körű foglalkoztatását. Továbbá minden általunk alkalmazott személyről dokumentációt készítünk, amely dokumentáció tartalmazza a személy: egy hónapnál nem régebbi érvényes erkölcsi bizonyítványát érvényes egészségügyi alkalmasságáról szóló igazolását és szakhatósági orvosi engedélyét

Alkalmazottaink a törvényben előírt bejelentési kötelezettség alatt állnak és egységes munkaruhában végzik munkájukat!

 

Áraink tartalmazzák

  • a személyzet kiemelt bér- és járulékköltségeit
  • a dolgozók ellenőrzését és a megbízóval való kapcsolattartást a munkacsoport-vezető által
  • a takarítószemélyzet folyamatos továbbképzését és a fejlődő technológiára való tekintettel új gépek használata esetén alkalmazottaink betanítását
  • modern eszközök valamint környezetbarát és anyagkímélő szerek használatát.
  • felelősségbiztosítását dologi illetve személyi károkra megbízható alkalmazottakat, akik után a MegaService Europe Kft társadalom - és egészségbiztosítási járulékokat fizet
alt